Hvad er bridge.dll? Bør jeg fjerne den?

bridge.dll er en browser hjælpe objekt (BHO) som normalt er lokaliseret i C:\Windows\System32 mappen. Ligesom alle andre BHO, filen starter hvergang en bruger starter en internet browser og er ikke stoppet af en personlig firewall fordi denne fil er identificeret som en browser. Ifølge nogle kilder, bridge.dll kan blive puttet i dit system af spyware eller adware.

De måder bridge.dll er brugt på er meget forskellige – Den kan bruges til at overvåge Internet browsere, dræbe vigtige processer og slette filer. Vi anbefaler at du fjerner bridge.dll fra din computer. Dog skal du ikke gøre det manuelt hvis du ikke er professionnel og ikke har nok viden om computerer. Så du skal køre en fuld scanning med en automatisk fjernelses redskab. Vi anbefaler SpyHunter eller STOPzilla.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign