Hvad er bridge.dll? Bør jeg fjerne den?

bridge.dll er en browser hjælpe objekt (BHO) som normalt er lokaliseret i C:\Windows\System32 mappen. Ligesom alle andre BHO, filen starter hvergang en bruger starter en internet browser og er ikke stoppet af en personlig firewall fordi denne fil er identificeret som en browser. Ifølge nogle kilder, bridge.dll kan blive puttet i dit system af spyware eller adware.

De måder bridge.dll er brugt på er meget forskellige – Den kan bruges til at overvåge Internet browsere, dræbe vigtige processer og slette filer. Vi anbefaler at du fjerner bridge.dll fra din computer. Dog skal du ikke gøre det manuelt hvis du ikke er professionnel og ikke har nok viden om computerer. Så du skal køre en fuld scanning med en automatisk fjernelses redskab. Vi anbefaler SpyHunter eller STOPzilla.

Dom - Status af filen:
farlig fil
Udenvirus.dk forskningscenter samler og kontrollerer al information, der er relateret til bridge.dll. Vi spørger os selv, 'Kan denne fil være skadelig?', 'Anvendes dette filnavn af malware?' Og lignende. Status for filen er bare vores mening, som er lavet i henhold til vores undersøgelser. FARLIG FIL status betyder, at denne fil er en trussel mod dit system. Brug nedenstående råd:
råd:
Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug
Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
kilde: http://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign