Hvad er bridge.dll? Bør jeg fjerne den?

bridge.dll er en browser hjælpe objekt (BHO) som normalt er lokaliseret i C:\Windows\System32 mappen. Ligesom alle andre BHO, filen starter hvergang en bruger starter en internet browser og er ikke stoppet af en personlig firewall fordi denne fil er identificeret som en browser. Ifølge nogle kilder, bridge.dll kan blive puttet i dit system af spyware eller adware.

De måder bridge.dll er brugt på er meget forskellige – Den kan bruges til at overvåge Internet browsere, dræbe vigtige processer og slette filer. Vi anbefaler at du fjerner bridge.dll fra din computer. Dog skal du ikke gøre det manuelt hvis du ikke er professionnel og ikke har nok viden om computerer. Så du skal køre en fuld scanning med en automatisk fjernelses redskab. Vi anbefaler SpyHunter eller STOPzilla.

Dom - Status af filen:
farlig fil
Råd: Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-bridge-dll.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign