Hvad er bobrowser.exe? Bør jeg fjerne den?

Ugnius Kiguolis - -

bobrowser.exe er en primær eksekverbar fil fra BoBrowser [BoBrowser], som også er kendt som en meget ubehagelig browser hijacker. Når den infiltrerer systemet hijacker Bobrowser alle web-browsere og påbegynder sin affiliate marketing og andre mistænkelige aktiviteter. Hvad bliver der præcist initieret af dette program? Først og fremmest kan det nemt begynde, at blokere hver af de legitime søgemaskiner, herunder Google, Yahoo eller Bing, ved at erstatte startsiden og standard søgemaskinen med isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com]. Ud over det, kan Bobrowser vise folk ændrede søgeresultater og kan så omdirigere dem til sine affilierede websteder. Der er ingen garanti for, at hver af de websteder, der bliver fremmet ved hjælp af en sådan teknik, er sikre, så vi vil gerne advare dig om, at du skal være meget forsigtig med hver af Bobrowsers omdirigeringer. Hvis du lige har opdaget bobrowser.exe i din Jobliste, skal du scanne din computer med en velrenommeret anti-spyware. Dette vil hjælpe dig med at finde yderligere filer fra Bobrowser, der kan gemme sig i din computer.

Bobrowser.exe og andre mistænkelige filer, der hører til dette program, kan installeres på din computer bag din ryg. Det er fordi Bobrowser og andre browser hijackers, adwares og potentielt uønskede programmer, har været aktivt spredt i et bundt med freeware og shareware. For at undgå dette, bør du begynde at overvåge installationen af freeware, ved at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation i første omgang. Desuden skal du sørge for, at du nøje følger alle installationsetaperne for freeware og fjerner markeringen i alle afkrydsningsfelterne, der hævder, at du ønsker at ændre pc’ens indstillinger og begynde at bruge Bobrowser til dine søgninger.

Hvis du tror, at du allerede har gjort det, skal du hente Reimage eller anden velrenommeret anti-spyware, uden at spilde din tid. Efter du har gjort det, skal du sørge for, at scanne din computer med den og fjerne hver af de mistænkelige filer.

Dom - Status af filen:
farlig fil
Udenvirus.dk forskningscenter samler og kontrollerer al information, der er relateret til bobrowser.exe. Vi spørger os selv, 'Kan denne fil være skadelig?', 'Anvendes dette filnavn af malware?' Og lignende. Status for filen er bare vores mening, som er lavet i henhold til vores undersøgelser. FARLIG FIL status betyder, at denne fil er en trussel mod dit system. Brug nedenstående råd:
råd:
Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug
Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes Anti Malware
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
kilde: http://www.2-spyware.com/file-bobrowser-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign