sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Fjern Bitcoin virus

12

Bitcoin virus (kan også findes som BitcoinMiner eller Bitcoin Mining virus) er en ondsindet trojansk hest, som er sat til at infiltrere computere, og få dem til at køre komplekse øvelser med henblik på at generere Bitcoins til sine skabere. For dem der ikke har hørt om det endnu, vil vi sige, at Bitcoin er en virtuel valuta, som allerede har nået cirkulation på 11 mio. Markedsværdien er kendt for at være omkring 1400 millioner dollar i øjeblikket, og der er et stigende antal velrenommerede virksomheder, der accepterer det. Mens denne valuta ikke skabes gennem et centralt monetært agentur, men gennem de computere, der udfører CPU-intensive krypto beregninger, er svindlere begyndt at bruge virus til at generere Bitcoins ulovligt. Dybest set lægger du knapt nok mærke til, når din computer bliver inficeret med Bitcoin virus. Ifølge eksperter, virker malware kun, når brugeren ikke benytter sin computer. Men du kan være opmærksom på din pc’s hastighed, fordi det er blevet sagt, at brugen af ​​maskinens CPU vokser betydeligt, når Bitcoin virus infiltrerer den.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED BITCOIN VIRUS?

Ifølge sikkerhedseksperter er Bitcoin virus oftest spredt via Skype-netværket, men det er også blevet bemærket på andre sociale netværk, så vær opmærksom på dette. Typisk er denne virus afhængig af en spam-besked, som siger noget i retningen af “this my favourite picture of you” og indeholder en skadelig fil. Selvfølgelig søger denne virus at overbevise sine ofre om at downloade filen på deres computere. Hvis du vil undgå Bitcoin virus, hold dig da væk fra sådanne meddelelser. Når offeret downloader dette ‘foto’, lader han ikke kun ondsindede stykker ind i maskinen, men tillader virus at forbinde sig med PC’en, med sin kommando-og kontrol-server. Når den er inde og aktiv, laver Bitcoin virus den inficerede maskine til Bitcoin generator. Men den kan også blive designet til den virus, som stjæler bankoplysninger, registrerer tastetryk eller downloade mere malware på sin mål PC. Det er derfor, du skal fjerne Bitcoin virus, så snart den kommer ind i pc’en,

HVORDAN FJERNER JEG BITCOIN VIRUS?

Hvis du tror, at din computer kan være inficeret med Bitcoin virus, bør du straks scanne den med opdateret anti-spyware, såsom Malwarebytes Anti Malware eller SpyHunter. Kontrollér systemet umiddelbart efter at du har bemærket, at din maskine er blevet langsom, og dens køler er begyndt at arbejde aktivt, når du ikke bruger den.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Bitcoin virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Bitcoin virus Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af Bitcoin virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Bitcoin virus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Bitcoin virus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Bitcoin virus (2016-04-18)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Bitcoin virus (2016-04-18)
Bitcoin virus snapshot
Bitcoin virus snapshot
Manuel Bitcoin fjernelsesguide

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/udenvirus.dk/wp-content/themes/AskIt/functions.php on line 500

Metode 1. Fjern Bitcoin ved hjælp af Safe Mode with Networking

Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik Start Shutdown Restart OK.
 • Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
 • Vælg Safe Mode with Networking fra listen
Vælg 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
 • Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
 • Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet
Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
Trin 2: Fjerne Bitcoin

Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent SpyHunter eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Bitcoin fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.


Metode 2. Fjern Bitcoin ved hjælp af System Restore

Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
Windows 7 / Vista / XP
 • Klik Start Shutdown Restart OK.
 • Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
 • Vælg Command Prompt fra listen
Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
 • Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
 • Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet
Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
 • Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
 • Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
 • Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Bitcoin. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
 • Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen

Fuldfør Bitcoin fjernelse

Efter at genoprette dit system, skal du fjerne alle ondsindede filer, der hører til Bitcoin, fordi de stadig er på din computer. For at gøre dette, skal du downloade SpyHunter og scanne din pc.

Hvis du har individuelle filer som skal dekrypteres, er det nu tid til at benytte Windows Previous Versions funktion. For at vælge en fil, højreklik på den og vælg Properties. Gå nu til Previous Versions fanen og kig efter et gendannelsespunkt for din fil. Vælg det, hvis det er der, og klik på Restore. Vær opmærksom! Denne metode er kun effektiv efter aktivering af System Restore funktion. Desuden, hvis din ransomware er designet til at fjerne Shadow Volume Copies af filerne, Vil det ikke virke for dig. I dette tilfælde, så prøv Photorec eller R-studio..

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Bitcoin virus manuel fjernelse

Dræb processer:
%AppDatabtc.exe
%System%miner.exe

Slet registret værdi:
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun] btc = "%AppData%btc.exe"

Slet filer:
%AppDatabtc.exe
%System%miner.exe

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook