Fjerne Babylon Toolbar

sværhedsgrad skala: sværhedsgrad skala (32/100)

Babylon Toolbar er en browser add-on, der giver dig mulighed for at få hurtige oversættelser og definitioner direkte fra browseren. Denne værktøjslinje er ejet af Babylon Ltd – et selskab, der udvikler oversættelses-software. Babylon Toolbar og search.babylon.com søgemaskine er de ekstra funktioner i denne software. Selvom det ser nyttigt ud, er der nogle triste nyheder om dette program: mange computerbrugere har rapporteret Babylon Toolbar for uønskede ændringer i deres browser. Desuden er dette program mistænkt for at ændre hjemmeside indstillinger og standard søgemaskine på Windows-systemer. Hvis du er en af ​​disse mennesker, bør du ikke lade Babylon Toolbar blive på din computer. 

HVORDAN KAN JEG FÅ BABYLON TOOLBAR PÅ MIN COMPUTER?

Babylon Toolbar kan downloades fra den officielle Babylon hjemmeside. Men de fleste af dem der får Babylon Toolbar, går den automatisk ind i Winsows systemer, uden tilladelse. Det er fordi det kommer sammen med anden software, freeware og shareware i de fleste tilfælde. For nylig er det blevet bemærket at brede sig i et bundt med CNET software wrapper. Vi skal tilføje, at værktøjslinjen ikke kommer bundtet med malware eller i det mindste har vi ikke set nogen endnu.

Babylon Toolbar bør ikke have tillid, fordi den ændrer brugernes søgning sessioner for indtægtsgenereringsprodukters formål. Det er derfor, den hedder en “omdirigerens virus«. Derudover er det nogle gange den kommer uden brugerens tilladelse og initierer alvorlige problemer, når de forsøger at afinstallere det. Så ..

HVORDAN MAN FJERNER search.babylon.com OG UINSTALLERE BABYLON TOOLBAR?

Babylon Search Toolbar fungerer i alle større browsere. Før du installerer værktøjslinjen, har brugere til at acceptere slutbruger software aftale og acceptere alle de ændringer, der vil blive foretaget under installationen. Det er, hvordan det bliver mulighed for at ændre standard søgemaskine udbyder på pc’en. Men, kan du lade denne indstilling uændret. De centrale komponenter i Babylon Toolbar kan afinstalleres via “Tilføj / Fjern Programmer ‘eller’ Programmer og funktioner ‘. For at følge disse trin:

Klik på ‘Start’ -> ‘Kontrolpanel’ eller ‘Fjern et program’ -> Dobbeltklik på “Tilføj / Fjern Programmer ‘eller’ Programmer og funktioner ‘. Find alle Babylon Toolbar og relaterede programmer, og klik på ‘Uninstal’ eller ‘Fjern’.

Du bør dog bemærke, at nogle af komponenterne i denne software ikke kan fjernes fra systemet fuldstændigt. I så fald bør du fjerne tilføjelser, der er forbundet til Babylon Toolbar, manuelt. Dette kan gøres via web browser indstillinger og egenskaber funktioner. I Internet Explorer er det add-on Manager funktionen. I Mozilla Firefox er det add-on manager samt, men de komponenter på værktøjslinjen vil blive noteret under web browser extensions fane. Det samme kan anvendes på Google Chrome og Opera webbrowsere. Her er en trin-for-trin guide for at:

Internet Explorer:

Klik på “Tools” -> vælg “Administrer tilføjelsesprogrammer” og søge efter de poster, der kan relateres til Babylon Toolbar (Babylon Toolbar, Babylon toolbar hjælper, Babylon IE plugin, babylonToolbar.com). Deaktivere dem.

Mozilla Firefox:

Klik på “Tools” -> vælg “Administrer tilføjelsesprogrammer”, og deaktivere Babylon Toolbar relaterede poster (Babylon Toolbar, Babylon toolbar hjælper, Babylon IE plugin, babylonToolbar.com).

Google Chrome:

Klik på et skruenøgleikon -> vælg “Funktioner” og klik på “Udvidelser”. Find “Babylon Translator”, vælg den og klik på en skraldespand ikon.

Glem ikke at fjerne filer manuelt fra de udvidelser og add-ons mappe i Internet Explorer og Mozilla Firefox mapper (Programmer Filer og programdata)!

En masse af computerbrugere opmærksom på, at add-on kan ikke afinstalleres, da afinstallere knappen er nedtonet og ikke kan afinstalleres inde fra web browser.It er også en god idé at scanne din computer med anti-malware-software nedenstående for at sikre, at Babylon Toolbar er helt væk, og at der ikke er andre potentielt uønskede komponenter tilbage på din computer.


Automatisk Babylon Toolbar Fjernelse:

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug
Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Babylon Toolbar acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Babylon Toolbar Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft
SpyHunter er den anbefalede løsning til at afinstallere Babylon Toolbar. Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
Mere end 40.000.000 downloads!

Alternativ Software

STOPzilla
Vi har testet STOPzilla's effektivitet ved fjernelse af Babylon Toolbar (2013-04-10)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Babylon Toolbar (2013-04-10)
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi har testet XoftSpy AntiVirus Pro's effektivitet ved fjernelse af Babylon Toolbar (2013-04-10)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Vi har testet Defender Pro Ultimate Security Suite's effektivitet ved fjernelse af Babylon Toolbar (2013-04-10)

Babylon Toolbar snapshot

Babylon Toolbar snapshot

Babylon Toolbar manuel fjernelse

Dræb processer:
BabylonToolbarsrv.exe

Slet registret værdi:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BabylonToolbar\BabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}\Instl\Data
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}\VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}\ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

Afregistrere DLLs
BabylonToolbar.dll

Slet filer:
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Slet mapper:
%ProgramFiles%\BabylonToolbar\BabylonToolbar

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook
nyheder
Omtale i pressen
Udtalelser