sværhedsgrad skala:  
  (94/100)

Fjerne AVbytes XP Protection 2015

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Spyware

Hvad er AVbytes XP Protection 2015?

AVbytes XP Protection 2015 er klassificeret som et ondsindet program, som du ikke skal holde på din computer, medmindre du er ligeglad med at miste dine hårdt tjente penge. Det er en yderst mistænkelig rogue, der hører til den store familie af rogues, der kaldes Braviax. Det er umuligt at installere denne rogue med vilje, fordi den altid kommer ind i computere ubemærket, ved hjælp af mistænkelige metoder, såsom spam e-mail, falske pop-ups, besøg på inficerede hjemmesider og så videre. Når den er inde i systemet, kan den nemt narre dig til at tro, at den er et ægte anti-spyware program, på grund af det faktum, at den kører falske scanninger og leverer falske pop-up-advarsler, der synes virkelig professionelle. Umiddelbart efter installationen, vil du bemærke, hvordan den indlæser sine scannere og scanner alle filer, der er gemt på din harddisk. Få minutter senere, vil den vise scanningsresultater, der rapporterer om snesevis eller endda hundredvis af ondsindede filer og infektioner, der angiveligt skjuler sig på din computer. Husk, at AVbytes XP Protection 2015 er et rogue program og har i virkeligheden hverken en scanningsfunktionen eller en virus database. Disse resultater er opfundne og omfatter tilfældige filer fra din computer, eller viser navne på virkelige vira, der ikke er relateret til din computer på nogen måde. Desuden viser AVbytes XP Protection 2015 virus konstant pop-up-meddelelser, mens du surfer på nettet, der informere dig om farlige websteder og om vira, der angiveligt forsøger at infiltrere din computer. Både scanningsresultater og falske alarmer er blot en metode, som bruges til at skræmme dig og narre dig til at betale et betydeligt beløb for AVbytes XP Protection 2015s licenserede version. Uanset hvor overbevisende denne rogue anti-spyware kan forekomme, skal du aldrig betale penge for den, da du ikke kun vil miste dine penge, men også vil afsløre dine bankoplysninger til online svindlere, som kan føre til yderligere tyverier fra din bankkonto. Hvis AVbytes XP Protection 2015 virus allerede er inde i computeren, skal du ikke vente længere og scanne den med Reimage eller en anden velrenommeret anti-spyware.

Hvordan kan AVbytes XP Protection 2015 hijacke min computer?

AVbytes XP Protection 2015 er et meget ondsindet program, der har til formål at stjæle dine penge. Hvis du køber licensen, bliver det endnu mere farligt, fordi denne virus derefter stopper med at vise falske alarmer og scanninger, men forbliver aktiv på din computer og kan forsøge at spore dine tastetryk og indsamle følsomme data. Som vi allerede har nævnt, er det ikke muligt at installere denne virus manuelt, fordi den altid infiltrerer computere, ved anvendelse af urimelige metoder og brugere ikke tjekker, om de har denne virus på deres computere, før den begynder at scanne og vise falske advarsler. Du skal være meget forsigtig, når du browser på internettet, hvis du vil undgå sådanne og lignende infektioner. Husk altid, at ondsindede programmer har tendens til at gemme sig under pop-up-opdateringsmeddelelser eller falske meddelelser, der tilbyder at scanne computeren gratis. Desuden er AVbytes XP Protection 2015 ofte en vedhæftet fil i spam e-mails. Det er derfor, vi ikke anbefaler at åbne mistænkelige e-mails overhovedet. Hvis du har nogen mistanke om, at denne virus skjuler sig på din computer, skal du ikke vente længere og scanne din computer, før den stjæler dine penge eller forårsager identitetstyveri.

Hvordan fjerner jeg AVbytes XP Protection 2015 virus?

Hvis du tror, at AVbytes XP Protection 2015 allerede gemmer sig på din computer, skal du scanne den med et velrenommeret anti-spyware program med det samme, og fjerne hvad det opdager. Køb venligst IKKE dens licens, da du kun vil miste dine penge på denne måde. Du skal blot downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes XP Protection 2015 er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes XP Protection 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte nogen af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes Vista Protection 2015 før en scanning:

 1. Lad AVbytes Vista Protection 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes XP Protection 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-protection-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog