sværhedsgrad skala:  
  (98/100)

Fjerne AVbytes XP Antivirus 2015

Af Julie Splinters - - | Type: Spyware

Hvad er AVbytes XP Antivirus 2015?

AVbytes XP Antivirus 2015 er en alvorlig og farlig rogue anti-spyware, der tilhører en stor familie af malware kaldet ‘Braviax’. Alle vira, der hører til denne familie, er designet til at tjene penge. Det er derfor, de viser opfundne scannere og falske scanningsresultater. Derudover kan de også begynde at nedsætte din computers ydeevne, hente andre vira til systemet eller overvåge tastetryk og stjæle dine personlige oplysninger. Hvis du er blevet overbevist om, at AVbytes XP Antivirus 2015 er en kraftfuld anti-spyware, bør du tro om igen, fordi det bare er en anden rogue anti-spyware, der søger at overbevise dig om, at din computer er alvorligt inficeret, og at du skal købe dens licenserede version . Gør venligst ikke dette, da det kan føre dig til tab af penge og til identitetstyveri. Hvis du virkelig ønsker at kontrollere din computer og dens tilstand, skal du installere Reimage eller anden velrenommeret anti-spyware. Desuden skal du sørge for at opdatere den, for at indkludere skadelige filer, der hører til denne trussel, i dens database. Når du gør dette, bør du køre en fuld systemscanning og se, hvad den reelle virus er. Vi kan forsikre dig om, at AVbytes XP Antivirus 2015 vil blive opdaget som en alvorlig cyber trussel. Du bør fjerne den uden forsinkelse, da den, som vi allerede har nævnt, kan det føre dig og din computer til yderligere problemer.

Hvordan kan AVbytes XP Antivirus 2015 inficere min computer?

Ligesom enhver anden rogue anti-spyware, er AVbytes XP Antivirus 2015 spredt ved hjælp af forskellige teknikker. I de fleste tilfælde bliver folk narret til at downloade den efter at være blevet overbevist om, at de skal opdatere deres Flash Player, FLV Player, webbrowser, download manager eller lignende program. Derudover kan du blive lokket til at downloade AVbytes XP Antivirus 2015 virus efter at have klikket på vildledende annoncer, der siger, at din pc er inficeret, og at du skal tjekke den med en gratis scanner eller online scanner. Undgå venligst sådanne tilbud, da de let kan føre dig til infiltration fra skadelige programmer. Når denne rogue kommer ind på computeren, ændrer den systemet og begynder at arbejde, så snart pc’en genstartes. Desuden begynder den at vise sådanne og lignende alarmer:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Ignorér venligst disse advarsler, da de ikke har noget at gøre med pc’ens situation. Hvis du ønsker at slippe af med dem og holde din computer sikker, skal du følge en detaljeret AVbytes XP Antivirus 2015 fjernelsesguide. Ja, du kan prøve at fjerne dens filer manuelt, men vi anbefaler det virkelig ikke, da du kan risikere at slette legitime filer, der er vigtige for pc’ens normale funktionalitet. Den nemmeste måde at reparere systemet på er, at køre en opdateret anti-spyware.

Hvordan fjerner jeg AVbytes XP Antivirus 2015 virus?

Hvis du tror, at din pc allerede er inficeret med AVbytes XP Antivirus 2015 virus, bør du tjekke den med en velrenommeret anti-spyware. Vi anbefaler at installere en velrenommeret anti-spyware og fjerne denne virus automatisk. Til dette vil du kun behøve at downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes XP Antivirus 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes XP Antivirus 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet af legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes XP Antivirus 2015 før en scanning:

 1. Lad AVbytes XP Antivirus 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscanning.
 2. Klik på Tillad Ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Åben File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link til din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes XP Antivirus 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-antivirus-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog