sværhedsgrad skala:  
  (98/100)

Fjerne AVbytes Win 8 Protection 2015

Af Olivia Morelli - - | Type: Spyware

Hvad er AVbytes Win 8 Protection 2015?

AVbytes Win 8 Protection 2015 er en farlig virus, der er kategoriseret som rogue anti-spyware. Ligesom mange andre lignende cyber trusler, bruges den til at angribe computere med Windows 8 OS. Alligevel betyder det ikke, at de pc’er, der har en anden OS-version, er sikre. De kan blive inficeret af andre versioner af denne rogue anti-spyware, der kaldes AVbytes Win 7 Protection 2015, AVbytes XP Protection 2015 og AVbytes Vista Protection 2015. Så ingen er sikker lige nu. Heldigvis kan disse programmer fjernes uden den store ndsats. Til dette skal du scanne din computer med en velrenommeret anti-spyware og derefter fjerne filer, den rapporterer til dig. AVbytes Win 8 Protection 2015 kan informere dig om forskellige vira og pc-relaterede problemer, men disse trusler er enten opfundne eller legitime filer på dit system. Det er derfor, du bør ignorere alle advarsler, dette program viser dig. Når du har klikket nogen af AVbytes Win 8 Protection 2015s advarsler, kan du enten blive omdirigeret til ondsindede websteder, der bruges til at sprede andre vira eller købssiden for dette program. Her kan du blive tilbudt at købe dets licenserede version, men du bør aldrig gøre dette. Hvis du for nylig har bemærket advarsler, omdirigeringer og lignende problemer, bør du ikke vente længere. Scan venligst din computer med Reimage eller anden velrenommeret anti-spyware og fjern denne farlige rogue anti-spyware.

Hvordan kan AVbytes Win 8 Protection 2015 inficere min computer?

Denne rogue anti-spyware er for det meste spredt ved brug af falske alarmer, der vises i løbet af folks browsing sessioner. I de fleste tilfælde, rapporterer de om manglende opdateringer eller cyber trusler, der angiveligt gemmer sig i pc-systemet. Hvordan advarslen ved, hvad der gemmer sig i et separat pc-system kan vi ikke fortælle dig. Det er umuligt. Desuden har sådanne indberetninger også tilbudt at kontrollere systemet med en “online scanner’ men du må tro os, når vi siger, at der ikke findes sådan noget som en “online scanner”. For at forblive sikker, bør du undgå sådanne annoncer så meget som du kan. Derudover bør du også tænke på at få en velrenommeret anti-spyware, som vil hjælpe dig med at undgå infiltration fra sådanne og andre cyber trusler. Selvfølgelig skal du holde den up-to-date, da det at have forældet anti-spyware er det samme som ikke at have nogen anti-spyware. Heldigvis er det ikke svært at lægge mærke til, når pc’en er inficeret med AVbytes Win 8 Protection 2015 virus, da dette program begynder at vise meget irriterende meddelelser, så snart det kommer ind i computeren. I de fleste tilfælde rapporterer de sådan noget som:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Som du måske allerede har forstået, er disse indberetninger fuldstændig misvisende, og du bør aldrig tro på dem. For at kontrollere din pc og slippe af med computer infektioner, bør du tjekke den med en velrenommeret anti-spyware. Vi anbefaler at vælge et af de programmer, der er angivet nedenfor.

Hvordan fjerner jeg AVbytes Win 8 Protection 2015 virus?

Hvis du tror, at AVbytes Win 8 Protection 2015 virus gemmer sig i din computer, er det ikke svært at kontrollere det. For at gøre dette, skal du scanne din maskine med en velrenommeret anti-spyware. Vi anbefaler at installere en velrenommeret anti-spyware og fjerne denne virus automatisk. Til dette vil du kun behøve at downloade en velrenommeret anti-spyware, opdatere den og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes Win 8 Protection 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes Win 8 Protection 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes Win 8 Protection 2015 før en scanning:

 1. Lad AVbytes Win 8 Antivirus 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link til din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes Win 8 Antivirus 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-protection-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog