sværhedsgrad skala:  
  (98/100)

Fjerne AVbytes Win 8 Antivirus 2015

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Spyware

Hvad er AVbytes Win 8 Antivirus 2015?

AVbytes Win 8 Antivirus 2015 er en ny rogue anti-spyware, der fungerer ligesom AVbytes Win 7 Antivirus 2015 og mange andre rogues, som alle tilhører denne gruppe af rogues. Så når du har dette program installeret på systemet, kan du forvente irriterende advarsler der siger, at din pc er alvorligt inficeret med hundredvis af forskellige vira. Selvfølgelig er disse “vira” opfundne trusler, der rapporteres til ethvert offer af AVbytes Win 8 Antivirus 2015. Derudover kan du også begynde at lide under omdirigeringer til købssiden, fordi dette program, efter indberetning om disse falske vira, tilbyder dig at købe den licenserede version. Betal venligst ikke for den, da du vil give dine penge, kreditkortoplysninger og andre fortrolige data til hackere! For at undgå dette, bør du fjerne denne rogue anti-spyware fra din computer. For at gøre dette anbefaler vi stærkt, at bruge Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller anden velrenommeret anti-spyware. Dette vil hjælpe dig til at se alle ondsindede filer, der gemmer sig i dit system. Selvfølgelig vil det også fjerne disse filer for dig, uden besvær.

Hvordan kan AVbytes Win 8 Antivirus 2015 inficere min computer?

For at undgå AVbytes Win 8 Antivirus 2015 virus eller lignende rogue anti-spyware, bør du huske på, at de for det meste er spredt ved hjælp af falske alarmer. Nogle af disse indberetninger er indstillet til at rapportere om hundredvis af opfundne vira. Efter at skræmme deres ofre til at tro, at de er i en farlig situation, tilbyder disse annoncer kontrol af systemet med en “online scanner”. Fald venligst ikke for dette svindelnummer, da der ikke findes sådan noget som en “online scanner”. Desuden kan AVbytes Win 8 Antivirus 2015 forsøge at inficere din computer gennem falske alarmer, der tilbyder dig at opdatere din Flash Player, FLV-afspiller, video streaming software eller lignende program. Hvis du er blevet overbevist om, at du skal opdatere et sådant program, bør du besøge dets officielle hjemmeside. Ellers kan du føre din pc til infiltration af denne eller lignende malware. Endelig bør du altid ignorere annoncer, der siger ‘Win iPhone’, ‘Win iPad “osv Uanset hvor overbevisende og lovende sådanne annoncer ser ud, kan de føre dig til tab af dine penge og lignende problemer. Hvis AVbytes Win 8 Antivirus 2015 inficerer systemet, begynder den at vise, hvordan den kontrollerer det, og rapporterer så om forskellige emner. Du kan blive informeret om hundredvis af trojanske heste og andre cyber trusler. Selvfølgelig vises de bare for at prøve at skræmme dig til at købe AVbytes Win 8 Antivirus 2015s licenserede version. Køb den venligst ikke, da du ellers ikke blot kan miste dine penge. Du kan også afsløre dine kreditkortoplysninger, fulde navn og andre personlige oplysninger om dig selv.

Hvordan fjerner jeg AVbytes Win 8 Antivirus 2015 virus?

Hvis du tror, at din pc allerede er inficeret med AVbytes Win 8 Antivirus 2015 virus, bør du tjekke den med en velrenommeret anti-spyware. Vi anbefaler at installere en velrenommeret anti-spyware og fjerne denne virus automatisk. For at gøre dette vil du kun behøve, at downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes Win 8 Antivirus 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunterCombo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes Win 8 Antivirus 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte nogen af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes Win 8 Antivirus 2015 før en scanning:

 1. Lad AVbytes Win 8 Antivirus 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link til din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes Win 8 Antivirus 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-antivirus-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog