sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Spyware

Hvad er AVbytes Win 7 Protection 2015?

AVbytes Win 7 Protection 2015 er et farligt program, som bør undgås. Uanset hvor harmløst og endda troværdigt det ser ud, søger dette program én eneste ting – at narre dig til at købe sin falske licens. For at gøre dette, viser det irriterende systemscannere og viser falske sikkerhedsmeddelelser, der er indstillet til at annoncere om hundredvis af forskellige vira. Lad venligst være med, at have tillid til disse indberetninger, da de kun vises for at narre dig til at tro, at din pc er i en farlig situation. I virkeligheden kan du nemt ignorere AVbytes Win 7 Protection 2015s indberetninger uden at frygte for, at din computer er inficeret med disse vira. Faktisk bliver de “opdaget” på enhver computer, der er inficeret med denne rogue, så du bør aldrig begynde at lede efter dem på din maskine. Alligevel bør du tjekke den med en pålidelig anti-spyware, fordi deres fremkomst afslører, at en rogue anti-spyware allerede gemmer sig i dit system. At beholde sådanne programmer på det kan være meget farligt, fordi de kan forsøge at inficere systemet med andre cyber trusler. Desuden kan de, ved at overvåge dine tastaturtastetryk, forsøge at stjæle dine personlige oplysninger, såsom logins, passwords og andre følsomme data. For at fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015 fra systemet, kan vi varmt anbefale dig, at bruge et af disse programmer: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. De viste de bedste resultater, da vi testede denne rogue anti-spyware.

Hvordan kan AVbytes Win 7 Protection 2015 inficere min computer?

AVbytes Win 7 Protection 2015 tilhører en stor familie af rogues, som kaldes Braviax. Når du forsøger at undgå disse trusler, skal du være meget forsigtig, når du browser på internettet. Husk venligst på, at der er hundredvis af tricks, der bruges til at sprede rogues som denne. En af de mest anvendte metoder bygger på falske alarmer. Nogle af disse indberetninger rapporterer om manglende opdateringer, og tilbyder brugere at downloade dem gratis. Andre hævder, at pc’en er faretruende inficeret og at brugeren skal kontrollere dette. Selvfølgelig, efter at have klikket på en af disse advarsler, indtræder AVbytes Win 7 Protection 2015 på computeren. Desuden er det almindeligt kendt, at denne virus kan vise sig på systemet efter download af en vedhæftet fil fra en inficeret e-mail . For at holde din pc sikker, bør du forsøge at undgå mails, der ser alt for gode ud, til at være sande. Hvis en e-mail informerer dig om arv, uventede indtægter og lignende vanskelige ting, bør du først kontakte afsenderen og derefter åbne den. Ellers kan du nemt downloade AVbytes Win 7 Protection 2015 virus på din computer. Hvis den kommer ind i systemet, ændrer den sine indstillinger og begynder at vise sådanne og lignende advarsler:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ignorerér venligst disse advarsler, da de er falske! For at slippe af med dem permanent, skal du følge en vejledning nedenfor:

Hvordan fjerner jeg AVbytes Win 7 Protection 2015 virus?

Hvis du tror, at AVbytes Win 7 Protection 2015 allerede gemmer sig i din computer, skal du scanne den med en velrenommeret anti-spyware med det samme, og fjern hvad den opdager. Køb venligst ikke købe dens licens, da du kun vil miste dine penge på denne måde. Du skal blot downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld systemscanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes Win 7 Protection 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse gæstekonto til scanning computer:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes Win 7 Protection 2015 før a scanning:

 1. Lad AVbytes Win 7 Protection 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscaning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og lukke advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes Win 7 Protection 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-protection-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog