sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Fjerne AVbytes Win 7 Antivirus 2015

Af Jake Doevan - - | Type: Malware

Hvad er AVbytes Win 7 Antivirus 2015?

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 er en meget misvisende applikation, som tilhører en alvorlig familie af malware kendt som Braviax. Når denne eller andre vira infiltrerer systemet (AVbytes Win 7 Antivirus 2015 har flere versioner, der er i stand til at påvirke Windows 7, 8, Vista og XP), ændrer det på det og begynder at vise falske pop-up-meddelelser, opfundne systemscannere og andre advarsler. Som vi allerede har nævnt, er dette program misvisende, så du bør ignorere disse advarsler. Uanset hvor troværdige de ser ud, rapporterer de kun om opfundne viraog andre pc-relaterede emner. Dette gøres af en meget simpel grund – den søger at narre brugere til at tro, at deres computere er inficerede, og at de bør købe den licenserede version til fjernelse af denne infektion. I stedet for at gøre dette, bør du hellere investere i velrenommeret anti-spyware, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad din computers virkelige tilstand er. Vi kan forsikre dig om, at AVbytes Win 7 Antivirus 2015 vil blive opdaget som en alvorlig cyber trussel. Fjern venligst denne virus, før den begynder at bremse din computer eller før den begynder at spore din browsing på nettet. Til dette anbefaler vi, at bruge Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner.

Hvordan kan AVbytes Win 7 Antivirus 2015 inficere min computer?

Der er hundredvis af rogue anti-spyware, der spredes rundt. Nogle af dem er meget skadelige og kan nemt bruges til at stjæle penge eller private oplysninger fra systemet. En af disse trusler er AVbytes Win 7 Antivirus 2015. For at undgå de problemer, den kan initiere, bør du undgå den. For at gøre dette, er det vigtigste ting, du skal gøre, at installere et velrenommeret anti-spyware program på dit pc-system. Sørg venligst for, at du fortsætter med at opdaterer det, for at holde dets database up-to-date. Desuden bør du, når du forsøger at undgå denne rogue, og huske følgende tips. Forsøg først og fremmest at undgå ulovlige hjemmesider, da de normalt er fyldte med ondsindede annoncer, der fører folk til infiltration af vira. For det andet, så prøv at ignorere advarsler der siger, at du skal opdatere din Flash Player, FLV Player eller lignende programmer. I de fleste tilfælde, bliver de brugt til at sprede adwares, hijackers og rogues. Vær opmærksom på, at disse indberetninger også kan dukke op på legitime websteder. Endelig, slet altid mails, der ser mistænkelige ud. Hvis en e-mail ser for god ud til at være sand, bør du kontakte afsenderen, fordi du nemt kan inficere din pc med AVbytes Win 7 Antivirus 2015 eller anden virus, efter at have downloadet den. Hvis den infiltrerer systemet, begynder den at vise falske scannere og viser derefter sådanne indberetninger:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Hvordan fjerner jeg AVbytes Win 7 Antivirus 2015 virus?

Hvis AVbytes Win 7 Antivirus 2015 allerede er begyndt at advare dig om cyber infektioner og andre PC-relaterede emner, skal du scanne din computer med en velrenommeret anti-spyware og fjerne alt den opdager. Køb venligst ikke dens licens, da du kun vil miste dine penge på denne måde. Du skal blot downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld systemscanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes Win 7 Antivirus 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes Win 7 Antivirus 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet af legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte nogen af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse afgæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes Win 7 Antivirus 2015 før en scanning:

 1. Lad AVbytes Win 7 Antivirus 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Open File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link til din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes Win 7 Antivirus 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
AVbytes Win 7 Antivirus 2015 snapshot
AVbytes Win 7 Antivirus 2015 snapshot

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-antivirus-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog