sværhedsgrad skala:  
  (98/100)

Fjerne AVbytes Vista Protection 2015

Af Olivia Morelli - - | Type: Spyware

Hvad er AVbytes Vista Protection 2015?

AVbytes Vista Protection 2015 er en rogue anti-spyware, som tilhører en alvorlig familie af malware kaldet ‘Braviax’. Denne gruppe af trusler er relativt gammel, så der er ingen overraskelse i, at du allerede har hørt noget om tidligere versioner af dens medlemmer. Ikke desto mindre, skal du nu sikre dig, at du forstår, hvad AVbytes Vista Protection 2015 virus blev skabt til. Vi kan fortælle, at den, på samme måde som sine tidligere versioner af dette program, blev skabt til at narre folk til at tro, at deres pc’er er faretruende inficerede. Desuden søger den at narre sine ofre til at købe dens falske licens. Gør venligst ikke dette, da det vil føre dig til tab af penge. Endvidere kan den narre dig til at afsløre dine personlige oplysninger, såsom dit fulde navn, dine kreditkortoplysninger, e-mail og andre detaljer, for cyberkriminelle. Hvis du allerede har bemærket annoncer, der hører til denne falske anti-spyware, bør du ignorere dem. Hvis du klikker på disse meddelelser, kan de nemt omdirigere dig til en ondsindet købsside, som tilbyder AVbytes Vista Protection 2015s fulde version. Derudover bør du downloade et velrenommeret anti-spyware program og tjekke din pc med det. Dette vil hjælpe dig til at fjerne denne rogue anti-spyware og andre skadelige programmer, der kan skjule sig i dit pc-system sammen med denne virus. Naturligvis kan denne malware, ligesom alle andre rogues, forsøge at spærre din anti-spyware. I dette tilfælde skal du følge en detaljeret vejledning, som følger nedenfor, og fjerne blokeringen.

Hvordan kan AVbytes Vista Protection 2015 inficere min computer?

AVbytes Vista Protection 2015 er blot en anden rogue anti-spyware, der er blevet oprettet for at stjæle folks penge, så det er ingen overraskelse, at den forårsager falske advarsler, der rapporterer om en farlig PC situation. I virkeligheden er din pc, hvis du har lidt af disse advarsler, virkelig usikker. For at slippe af med sikkerhedshuller og forhindre infiltration fra sådanne cyber trusler som denne, er den vigtigste ting, du skal gøre, at installere et velrenommeret anti-spyware program. Sørg også for, at du holder det up-to-date for at undgå sikkerhedsproblemer. Desuden bør du vide, at rogues er spredt ved hjælp af forskellige vildledende teknikker. De kan downloades efter download af en inficeret vedhæftning i en e-mail, efter at have klikket på en ondsindet annonce eller efter besøg på et ondsindet websted. Hold dig venligst væk fra vildledende e-mails, der siger, at du kan vinde utrolige præmier og lignende ting. I de fleste tilfælde anvendes de kun til at sprede rogues og andre potentielt uønskede programmer. Desuden bør du forsøge at undgå alarmer der tilbyder dig, at scanne din pc med en ‘online scanner’ eller hævder, at du skal opdatere programmer som Flash Player, FLV-afspiller, Java osv Husk, at de nemt kan narre dig til at downloade vira som denne. Hvis du tror, ​​at du skal opdatere noget, skal du gå til den officielle hjemmeside og se, hvad den viser. Hvis du tror, ​​at AVbytes Vista Protection 2015 virus gemmer sig i din computer, bør du ignorere dens indberetninger, der for det meste ser således ud:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hvordan fjerner jeg AVbytes Vista Protection 2015 virus?

Hvis du tror, ​​at AVbytes Vista Protection 2015 allerede gemmer sig i din computer, skal du scanne den med en velrenommeret anti-spyware med det samme og fjerne det, den opdager. Køb venligst IKKE dens licens, da du kun vil miste dine penge på denne måde. Du skal blot downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld systemscanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes Win 7 Protection 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes Vista Protection 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte nogen af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af Systemgendannelse for at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Vælg Gendan computeren til et tidligere tidspunkt, og klik på Næste.
 3. Vælg dato og det specifikke gendannelsespunkt, som du ønsker, og klik på Næste.
 4. Vent, indtil din pc genstarter og klik på OK Genoprettelsen Complete vindue.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge Fejlsikret Tilstand med Netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Indstillinger -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Gæst -> Slå gæstekonto til.
 3. Vent nu til computeren genstarter, og du ser Windows logon-skærm
 4. Vælg Gæstekonto til at downloade vores anbefalede anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus, og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Indsæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet til din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes Vista Protection 2015 før en scanning:

 1. Lad AVbytes Vista Protection 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske system scanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes Vista Protection 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-protection-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog