sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Fjerne AVbytes Vista Antivirus 2015

Af Alice Woods - - | Type: Spyware

Hvad er AVbytes Vista Antivirus 2015?

AVbytes Vista Antivirus 2015 er et farligt program, som blev udgivet i begyndelsen af december, 2014. Faktisk blev det udgivet sammen med et par andre rogues, der er meget lig dette program. De kaldes AVbytes Win 7 Antivirus 2015, AVbytes Win 8 Antivirus 2015 og AVbytes XP Antivirus 2015. Den ting, der er anderledes ved dem, er forskellen i navnene på disse programmer. De bliver valgt i henhold til Windows OS-versionen. Men disse programmers udseende er næsten identisk, så det er ingen overraskelse, at de hver især viser identiske advarsler der siger, at computeren er faretruende inficeret. Selvfølgelig er disse advarsler falske, og de bruges kun til at narre folk til at tro, at de er nødt til at købe en licenseret version. Hvis et af disse programmer kommer ind computeren, indleder det flere systemændringer. Det smider nogle af sine poster i registreringsdatabasen, opretter nogle filer og begynder at foregive, at være et velrenommeret anti-spyware program, så snart offeret genstarter hans / hendes computer. For at gøre dette, begynder det at forårsage irriterende systemscanninger og pop-up-reklamer, der typisk er designet til at rapportere om hundredvis af forskellige vira eller andre PC-relaterede emner. Fald venligst IKKE for disse indberetninger, da de er falske og ubrugelige! For at slippe af med dem, bør du fjerne AVbytes Win 7 Antivirus 2015-virus fra systemet. Til dette anbefaler vi, at bruge Reimage eller andenvelrenommeret anti-spyware.

Hvordan kan AVbytes Vista Antivirus 2015 virus inficere min computer?

AVbytes Vista Antivirus 2015 spredes via flere teknikker, der er ganske velkendte og ikke overrasker folk, der er interesseret i computere og deres sikkerhed. Men hvis du ikke er en sådan person, kan du blive lokket til at downloade denne rogue anti-spyware til din PC på få sekunder. For at undgå dette, skal du huske på flere vigtige ting. Først og fremmest skal du huske, at det at have et velrenommeret anti-spyware program installeret på systemet er et must i disse dage. Desuden er det at have en forældet anti-spyware næsten det samme som ikke at have nogen anti-spyware, så du bør altid forsøge at holde den up-to-date. Endelig bør du altid forsøge at følge en sikker browsing praksis. Hvad betyder det? Det betyder, at du er nødt til at undgå ulovlige hjemmesider, mistænkelige e-mails og falske alarmer, der kan komme op på pc’ens skrivebord ud af ingenting. De fleste af disse indberetninger er indstillet til at rapportere om manglende opdateringer, men de kan også informere dig om usikre pc situationer og kan også tilbyde at tjekke det med en ‘online’ scanner’. Lad venligst ikke sådanne advarsler narre dig! Der er ikke sådan noget som en ‘online’ scanner, så hvis du virkelig ønsker at kontrollere din pc, skal du installere en velkendt sikkerhedssoftware. Hvis du desuden ønsker at opdatere nogle af dine programmer, bør du besøge deres officielle hjemmesider. Hvis AVbytes Vista Antivirus 2015 allerede er begyndt at vise dig sine indberetninger, bør du ignorere dem og udfører trin, der er angivet nedenfor. I de fleste af tilfældene rapporterer denne rogue:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hvordan fjerner jeg AVbytes Vista Antivirus 2015 virus?

Hvis du tror, at din pc allerede er inficeret med AVbytes Vista Antivirus 2015 virus, bør du tjekke det med en velrenommeret anti-spyware. Vi anbefaler at installere en velrenommeret anti-spyware og fjerne denne virus automatisk. Til dette vil du kun behøve at downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne AVbytes Vista Antivirus 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! AVbytes Vista Antivirus 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning computer:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.

5. Blokering af AVbytes Win 8 Protection 2015 før en scanning:

 1. Lad AVbytes Vista Antivirus 2015 påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske systemscanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttede og luk advarslen.
 3. Åbn File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Tryk på Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link til din adresse bar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til AVbytes Vista Antivirus 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-antivirus-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog