sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Attentive Antivirus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Stjæle programmer

Attentive Antivirus er en slyngel anti-spyware, der tilhører en gammel gruppe af virus, der er kendt som WinWebSec. Når den angriber PC, det begynder rapportering om opfundet virus. Ved at gøre dette, søger den at skræmme sine ofre, og skubbe dem ind at købe licenserede version. Vær sikker på, at en sådan version, ikke eksisterer, og hvis du fik at vide af dette program, at din computer er inficeret, og at du har brug for at få den “licenserede” Opmærksomme Antivirus version for at ordne det, er du nødt til at ignorere dette tilbud, fordi du vil mister dine penge. Typisk er denne rogue anti-spyware bliver inde i systemet uden nogen tilladelse spurgt. Det inficerer computere via sikkerhedshuller, der vises, når brugere glemmer at opdatere antivirus og antispyware eller simpelthen ikke har det. Venligst, hold dig væk fra Attentive Antivirus. Hvis du allerede har købt denne rogue, er du nødt til at kontakte dit kreditkortselskab og bilæggelse af afgifterne. Endelig fjernes opmærksomme Antivirus uden forsinkelse.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED ATTENTIVE ANTIVIRUS?

Attentive Antivirus anvender samme distributions metoder som sine forgængere. Typisk er det afhængig trojansk hest, som gemmes inde ulovlige hjemmesider og spam. Derudover bør du holde sig væk fra e-mails, der kommer fra ukendte kilder til at holde din pc beskyttet. Når det kommer ind i systemet, dette trojansk hest henter inficerede filer og ændrer den for at gøre denne malware aktiv, så snart pc’en er genstartet. Når den bliver aktiv, det begynder at vise kontinuerlige pop-up annoncer og meddelelser, der hævder:

Attentive Antivirus Firewall Alert
Attentive Antivirus has blocked a program from accessing the internet
Internet Explorer is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
Infected file detectedLocation: File SystemSuspicious activity detected in the application cmd.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Venligst, hold dig væk fra enhver alarm, der tilhører Attentive Antivirus! Hvis du ser sådanne advarsler, kør en fuld scanning med opdaterede anti-spyware og fjern dette farlige program fra din maskine.

SÅDAN FJERNER DU Attentive Antivirus?

Hvis du ønsker at fjerne Attentive Antivirus, kør en fuld scanning med Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Reimage og fjern inficerede filer fra din computer.

Hvis du ikke kan starte disse programmer, skal du bruge disse trin:

1. Genstart computeren til fejlsikret tilstand med netværk. Bare genstarte din PC, og så snart den starter starter op, begynder at trykke på F8 gentagne gange.

2. Login som den samme bruger som du var i normal Windows-tilstand

3. Klik nu på IE eller anden browser, og vælg ‘Kør som’ eller ‘Kør som administrator’, indtast dit administrator-konto (hvis nødvendigt).

4. Indtast dette link til din adresselinjen: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og hent et program på skrivebordet. Start det for at dræbe ondsindede processer Attentive Antivirus og fjerne dens filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Attentive Antivirus snapshot
Attentive Antivirus snapshot
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-attentive-antivirus.html

Fjernelses guides i andre sprog