sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Fjerne Attentive Antivirus

12

Attentive Antivirus er en slyngel anti-spyware, der tilhører en gammel gruppe af virus, der er kendt som WinWebSec. Når den angriber PC, det begynder rapportering om opfundet virus. Ved at gøre dette, søger den at skræmme sine ofre, og skubbe dem ind at købe licenserede version. Vær sikker på, at en sådan version, ikke eksisterer, og hvis du fik at vide af dette program, at din computer er inficeret, og at du har brug for at få den “licenserede” Opmærksomme Antivirus version for at ordne det, er du nødt til at ignorere dette tilbud, fordi du vil mister dine penge. Typisk er denne rogue anti-spyware bliver inde i systemet uden nogen tilladelse spurgt. Det inficerer computere via sikkerhedshuller, der vises, når brugere glemmer at opdatere antivirus og antispyware eller simpelthen ikke har det. Venligst, hold dig væk fra Attentive Antivirus. Hvis du allerede har købt denne rogue, er du nødt til at kontakte dit kreditkortselskab og bilæggelse af afgifterne. Endelig fjernes opmærksomme Antivirus uden forsinkelse.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED ATTENTIVE ANTIVIRUS?

Attentive Antivirus anvender samme distributions metoder som sine forgængere. Typisk er det afhængig trojansk hest, som gemmes inde ulovlige hjemmesider og spam. Derudover bør du holde sig væk fra e-mails, der kommer fra ukendte kilder til at holde din pc beskyttet. Når det kommer ind i systemet, dette trojansk hest henter inficerede filer og ændrer den for at gøre denne malware aktiv, så snart pc’en er genstartet. Når den bliver aktiv, det begynder at vise kontinuerlige pop-up annoncer og meddelelser, der hævder:

Attentive Antivirus Firewall Alert
Attentive Antivirus has blocked a program from accessing the internet
Internet Explorer is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Warning! 
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning! 
Infected file detectedLocation: File SystemSuspicious activity detected in the application cmd.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Venligst, hold dig væk fra enhver alarm, der tilhører Attentive Antivirus! Hvis du ser sådanne advarsler, kør en fuld scanning med opdaterede anti-spyware og fjern dette farlige program fra din maskine.

SÅDAN FJERNER DU Attentive Antivirus?

Hvis du ønsker at fjerne Attentive Antivirus, kør en fuld scanning med STOPzilla eller SpyHunter og fjern inficerede filer fra din computer.

Hvis du ikke kan starte disse programmer, skal du bruge disse trin:

1. Genstart computeren til fejlsikret tilstand med netværk. Bare genstarte din PC, og så snart den starter starter op, begynder at trykke på F8 gentagne gange.

2. Login som den samme bruger som du var i normal Windows-tilstand

3. Klik nu på IE eller anden browser, og vælg ‘Kør som’ eller ‘Kør som administrator’, indtast dit administrator-konto (hvis nødvendigt).

4. Indtast dette link til din adresselinjen: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og hent et program på skrivebordet. Start det for at dræbe ondsindede processer Attentive Antivirus og fjerne dens filer.

Automatisk Attentive Antivirus fjernelse

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Attentive Antivirus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Attentive Antivirus Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af Attentive Antivirus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Attentive Antivirus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Attentive Antivirus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Attentive Antivirus (2013-08-28)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Attentive Antivirus (2013-08-28)
Attentive Antivirus snapshot
Attentive Antivirus snapshot

Attentive Antivirus manuel fjernelse

Dræb processer:
[random].exe

Slet filer:
[random].exe

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook