sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern GameZooks annoncer

123

GameZooks. Hvilken slags software er det, og hvad bør du vide om det?

GameZooks er en gratis browser plug-in, der giver adgang til hundredvis af Flash spil. Imidlertid har denne app allerede vakt forskellige drøftelser blandt internetbrugere, og de fleste af dem klager over, at de ikke forvendtede at se denne app på deres computere. For at være mere præcis, beskyldes den for en snigende distributionsmetode og anses for at være en virus. Internet-brugere påstar alle, at GameZooks har forårsaget konstante pop-ups, nye fane annoncer, omdirigeringer, langsom runtime og at systemet fryser.

Vi har nu testet denne app og har fundet ud af, at det er endnu en adware, der også kan føjes til kategorien ‘potentielt uønskede programmer” (PUP). Selvom de flash spil, som den tilbyder, kan tilgås via den officielle hjemmeside, er selve plug-in’et distribueret som en vedhæftet fil med andre freewares og sharewares. Dette forklarer, hvorfor internetbrugere almindeligvis er forvirrede over tilstedeværelsen af ​​GameZooks virus på deres computere, hvis de ikke har installeret den manuelt. Hvis det lykkes den at blive installeret, kan den installere et plug-in på Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og andre browsere, der kan findes på computeren. Desuden kan den korrumpere forskellige indstillinger og begynde at spore brugerens browsing aktiviteter, for at lære mere om hans/hendes vaner. For at gøre dette, installerer GameZooks tracking cookies og indsamler brugerens søgetermer, undersøger oftest besøgte hjemmesider, data der bliver indtastet på dem, klik, IP-adresse, pc’ens placering, e-mail-adresse, og så videre. Selvom en sådan handling ikke synes farlig, er dataindsamling og deling med tredjeparter uden tilladelse ikke en rimelig aktivitet overhovedet.

GameZooks adware screenshot - GameZooks ads, and the official website of the app

Derudover er GameZooks en slags adware, der kan vise både pålidelige og vildledende reklamer. Hvis du har inspiceret dens officielle hjemmeside, vil du have set, at den er fuld af bannere og tekst-links, der fremmer tvivlsomme spil og tjenester. Desværre kan du, når du har installeret denne plug-in, modtage en kontinuerlig strøm af pop-ups, bannere, pop-unders, in-text links, mv. Sådant indhold er for det meste mærket som “Ads by GameZooks”, “GameZooks ads”, “Powered by GameZooks” og så videre. Dette indhold er ikke nødvendigvis kun fyldt med kommercielle tilbud, men kan også komme med tilbud om, at opdatere software (Java, Flash Player, Media Player, etc.), tjekke din computer for virus gratis, deltage i en undersøgelse og lignende tjenester, der er meget tvivlsomme. Husk, at GameZooks er et PUP, og den kan fremme tredjepartswebsteder, så du bør ikke blive overrasket, hvis du ender på smitsomme hjemmesider på nettet, efter at have klikket på dens annoncer. For at beskytte computeren fra forskellige pc-trusler, anbefaler vi at sikre din pc med SpyHunter eller en anden anti-spyware og fjerne GameZooks virus med det samme.

Hvordan kan GameZooks kapre min computer?

Mens GameZooks adware har en officiel hjemmeside, kan plug-ins kun downloades i et bundt med en anden freeware og shareware. Det betyder, at det er næppe muligt at installere den frivilligt. GameZooks hijacker er mere tilbøjelig til at ske, hvis du undlader at overvåge freeware installationsprocessen ordentligt. Hvis du ønsker at holde din computer stabil og sikker fra PUPs, så skal du altid benytte Avanceret/Brugerdefineret indstillinger og overvåge hele processen nøje. Ellers kan du springe “valgfrie downloads” over uden at vide det, og lade dem forblive markeret som standard, hvilket betyder, at du ubevidst kan acceptere at installere dem. I tilfælde af at du allerede har installeret GameZooks, bør du udføre dens fjernelse lige nu. For at finde GameZooks afinstallationsguiden, skal du fortsætte med at læse på side 2.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Annoncer fra GameZooks acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Annoncer fra GameZooks. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Annoncer fra GameZooks. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Annoncer fra GameZooks (2016-01-12)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Annoncer fra GameZooks (2016-01-12)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook