sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Annoncer af WordExtra. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Linas Kiguolis - - | Type: Adware

Hvad er WordExtra?

Hvis du konstant er på udkig efter betydningen af ​​ord, og har problemer med at finde dem, kan du nemt blive lokket til at downloade WordExtra udvidelsen til browseren på din computer, fordi dette program tilbyder at gøre denne proces ‘mindre stressende’. Men de fleste af brugerne installere ikke dette program frivilligt. Selvom WordExtra fremmes som et legitimt, harmløst og sikkert program, er det allerede blevet stemplet som en adware og et potentielt uønsket program. Normalt kommer det ind i systemet sammen med andre tvivlsomme programmer, og igangsætter forskellige urimelige aktiviteter der. Når det er installeret, kan WordExtra ændre på hver af dine webbrowsere, og begynde at vise forskellige kommercielle reklamer. Hvis du besøgte den officielle hjemmeside for dette program, ville du straks bemærke en sådan erklæring:

“We collect advertising revenue from users as they use our application by inserting non-intrusive advertising into pages while browsing. We use these commissions to pay for servers, development, employ team members and most importantly to create new innovative products that people enjoy!”.

Lyder det ikke farligt? Selvom du forventer at bruge programmet som et hurtigt og nemt værktøj til at afsløre ordenes »betydninger<<, kan du blive skuffet. Når det er installeret, kan WordExtra smide tracking cookies på din pc, og kan begynde at spore dig. Desuden kan du få tonsvis af tilfældigt udvalgte kommercielle reklamer, der fremmer forskellige produkter. I de fleste tilfælde indeholder disse annoncer links, der søger at omdirigere dig til affilierede websteder. Hvis du ønsker at holde din pc sikker og undgå omdiringer til korrupte hjemmesider, bør du undgå WordExtra virus. Derudover, som det er blevet nævnt, installerer dette program tracking cookies, der indsamler data relateret til dine browsing vaner. Selvom dette ikke er ulovligt, skal du passe på, da indsamling og deling af oplysninger, såsom IP-adresse, browserdata, browser sprog, søgeforespørgsler og så videre, kan påbegynde problemer angående privatlivets fred. Hvis ‘Annoncer fra WordExtra’ og lignende popups allerede har optrådt på din PC uden din tilladelse, er det muligt, at der er flere adware-type programmer, der gemmer sig på den. Vi anbefaler stærkt en scanning af computeren med velrenommeret anti-spyware, og fjernelse af dem alle.

Hvordan kan WordExtra hijacke min computer?

WordExtra add-on kan downloades fra sit officielle site, eller det kan blive installeret sammen med freeware. Da det ikke er et meget populært program, opdager Internet-brugere sjældent det officielle site for denne applikation. Som et resultat, er der en lav sandsynlighed for, at de frivilligt vil downloade dette program. Derfor har udviklere af denne browser udvidelse beskæftiget sig med «bundling ‘metoden til at distribuere programmet bredt. Husk på, at WordExtra også altid er i bundter med andre programmer. Så hvis du for nylig har installeret gratis software, og WordExtra også optrådte på din pc, kan du være sikker på, at flere potentielt uønskede programmer har sneget sig ind sammen med det. Brugere klager ofte over, at de efter infiltration af dette ondsindede program er generet af oversvømmelser af annoncer, omdirigeringer og endda spam e-mails. Selv om denne adware fremmes som harmløs, så vær opmærksom på, at vildledende annoncer og mistænkelige omdirigeringer kan forekomme og udgøre en trussel. På grund af dette mener vi, at det ville være bedst at fjerne WordExtra. For at forhindre at sådanne og lignende potentielt uønskede programmer får adgang, undgå da hensynsløs installation af gratis programmer fra ukendte hjemmesider. Desuden skal du vælge en Avanceret eller Tilpasset installation, og afslå tilbud om at installere »Anbefalede installationer<< og fravælge forslag om at ændre din startside eller søgemaskine. Følg hele installationsmuligheden, og hvis du bemærker noget mistænkeligt, så annullér installationen og se efter et mere pålideligt program.

Hvordan fjerner jeg WordExtra virus fra min computer?

Lad ikke denne ubrugelig adware forstyrre din browsing-oplevelse! Hvis du har bemærket, at WordExtra virus genererer sine annoncer, og afbryder din browser aktivitet, bør du blive ved med at læse denne artikel, og følge den detaljerede fjernelsesguide nedenfor.

Du kan fjerne virusskade automatisk ved hjælp af et af disse programmer: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Vi anbefaler disse applikationer, fordi de registrerer potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og registreringsdatabaser, der er relateret til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Annoncer af WordExtra snapshot
Annoncer af WordExtra snapshot

Manuel WordExtra annonce fjernelsesguide:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern WordExtra fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér WordExtra og relaterede programmer
  Se her efter WordExtra eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern WordExtra fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter WordExtra eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern WordExtra fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter WordExtra og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte WordExtra fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern WordExtra annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal WordExtra fjernes fra din Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern WordExtra fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her WordExtra og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut WordExtra fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern WordExtra fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her WordExtra og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre WordExtra fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern WordExtra fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter WordExtra eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre WordExtra fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Om skaberen

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-wordextra.html

Fjernelses guides i andre sprog