sværhedsgrad skala:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Malware

Andromeda AntiVirus er et fancy navn for en ny svigagtig applikation. Andromeda AntiVirus er identisk med andre korrupte sikkerhedsværktøjer: Det er ikke et sikkerhedsværktøj og det forsøger at lokke folk til at købe en licens til det.

Andromeda AntiVirus viser talrige fabrikerede sikkerhedsadvarsler og system alarmer; det simulerer endda scanninger af computeren. Disse falske beskeder er til for at skræmme folk og få dem til at købe Andromeda AntiVirus værktøj. Stol ikke på dette program! Andromeda AntiVirus gør en computer næsten ubrugelig, fordi den indlæser masser af pop-ups og jævnligt afbryder enhver aktivitet for at opfordre folk til at betale $50-$80 for at slette ikke-eksisterende trusler.

Sommetider præsenterer denne malware sig selv som Andromeda AntiVirus 2009 eller AndromedaAntiVirus 2009 Et par dage efter at at den kom frem på internettet, skiftede Andromeda AntiVirus navn til AndromedaAV. Det betyder ikke noget, om navnet er AndromedaAntiVirus 2009 eller Andromeda AV, denne applikation er stadig en malware og et fupnummer.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Andromeda AntiVirus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere Andromeda AntiVirus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet Plumbytes Anti-Malware's effektivitet ved fjernelse af Andromeda AntiVirus (2014-09-21)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af Andromeda AntiVirus (2014-09-21)
Hitman Pro
Vi har testet Hitman Pro's effektivitet ved fjernelse af Andromeda AntiVirus (2014-09-21)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af Andromeda AntiVirus (2014-09-21)

Andromeda AntiVirus manuel fjernelse

Dræb processer:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Slet registret værdi:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun?�?Antivirus?�? = ?�?%ProgramFiles%AndromedaAntiVirusAntvrs.exe?�?

Afregistrere DLLs
hinetres.dll
rpthreadVC.dll
thunk.dll
cpifmgr.dll
tmswdat10.dll
hinetres.dll

Slet filer:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Om skaberen

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-andromeda-antivirus.html

Fjernelses guides i andre sprog