sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Fjern Android virus

123

Sikkerhedseksperter om Android-virus:

Android-virus er et begreb, der er blevet præsenteret for at forsøge at beskrive ondsindede apps, der er i stand til at påvirke Android-telefoner. Vi er nødt til at advare dig om, at antallet af sådanne vira har været støt stigende, og nu menes det, at en ud af ti apps er ondsindet. Sikkerhedseksperter har for nylig afsløret, at de fleste af disse vira er “betalingsbaserede” hvilket betyder, at de let kan overtage dine kreditkortoplysninger, logins, passwords og andre personlige oplysninger. Ikke desto mindre er det også værd at nævne, at der er hundredvis af mobile vira, som har evnen til at indlede “mindre skadelige aktiviteter”. For eksempel, indsamle og sende kontaktlister, e-mail-adresser og andre oplysninger til tredjeparter, abonnere ofre til præmietjenester, optage samtaler, inficere telefonen med anden malwares, der forårsager irriterende pop-up-reklamer og omdirigerer folk til mistænkelige websteder. Det lyder ganske imponerende, ikke? I lighed med typiske vira, kan du nemt undgå at lægge mærke til det faktum, at din telefon er blevet inficeret af Android-virus, fordi den kan skjule sig dybt inde i den. Sådanne tegn som et langsommere system, mistænkelige indberetninger, omdirigeringer og blidt øgede telefonregninger bør dog gøre dig bekymret over tilstanden af ​​din enhed. I dette tilfælde, bør du altid vælge en velrenommeret antivirus og kontrollere enheden med den.

Distributionsteknikker og metoder, der anvendes til at infiltrere telefoner:

I skrivende stund skal Android-virus installeres på telefonen manuelt, men vi mener, at det er bare et spørgsmål om tid, før svindlere begynder at benytte andre teknikker til at sprede den rundt. I de fleste tilfælde downloader folk denne trussel på deres enheder i et bundt med uautoriserede apps, der aktivt fremmes ved hjælp af forskellige teknikker. For at undgå dette, kan vi varmt anbefale dig kun at downloade dine apps fra legitime app stores, der kontrollerer hvert program, før de begynder at fremme det. Google Play Store, Amazon og Samsung kan du have tillid til i dette tilfælde. Ikke desto mindre, selv om du har valgt en af ​​disse app stores, skal du stadig dobbelttjekke app’en, før du downloader den til din enhed, da man aldrig kan vide, hvad der gemmer sig i den. Hvis du er interesseret i cybersikkerhed, har du måske hørt, at hackere allerede har formået at tilføje deres ondsindede apps til Google Play butikken og indsamlet mere end 10.000 downloads, før det blev afsløret. Der er også blevet rapporteret om berørte websteder, der automatisk kan hente en inficeret app til telefonen. Så for at holde din enhed ren og sikre beskyttelse mod Android-virus, bør du stoppe med at besøge mistænkelige/ulovlige websteder og aldrig klikke på links, der kan komme op på din skærm, mens du besøger dem. Endelig mener vi, at det er tid til at tænke over mobil antivirus, der kan hjælpe folk med at forhindrer installation af ondsindede programmer, herunder Android malware.

An example of the most dangerous Android virus

Android virus versioner:

NotCompatible virus er en farlig Android virus, der fungerer som en proxy. Så snart den kommer ind i sit mål-system, opretter den forbindelse til sin server og venter på kommandoer. Der har været mange spekulationer om, hvorvidt denne malware er i stand til at forbinde berørte enheder i et botnet, og derefter gøre dem til spammaskiner. Desuden har en del af sikkerhedseksperterne advaret om, at NotCompatible malware nemt kan bruges til at stjæle personlige oplysninger fra telefonen eller en lignende enhed. For at beskytte dig selv fra disse problemer, anbefaler vi dig at downloade mobil antivirus. Dette vil hjælpe dig til at forhindre infiltration fra denne og lignende trusler.

Lastacloud virus er en trojansk hest, også kendt som Android.Lastacloud. Den har været aktivt spredt som opdateringer til WhatsApp og Android Browser, der præsenterer sig selv som Updatecom.whatsapp.update og com.androidbrowser.update. Når den er inde i enheden, søger denne trussel til at stjæle personlige oplysninger, såsom kontaktlister, konti, der skabes adgang til på enheden af offeret, den interne og eksterne opbevaring og lignende data. Desuden kan den også prøve at inficere systemet med andre cybertrusler. Næsten ethvert af de velrenommerede Android antivirusprogrammer kan hjælpe dig med, at fjerne Lastacloud virus fra systemet. Du bør ikke udskyde dens fjernelse, da denne virus kan føre dig til alvorlige problemer.

Android Police Virus er en nyligt designet version af FBI-virus, som er i stand til at inficere Android OS. I dag er den det farligste eksempel på Android virus, fordi den kan blokere hele systemet og kryptere hver af filer, der er installeret på det. Derudover kan den medføre advarsler og omdirigeringer til ondsindede websteder, der søger at få folk til at betale en løsesum til dens udviklere. Det er svært, ikke at lægge mærke til infiltration fra denne virus. Hvis du er smittet, bør du undgå at besøge websteder, der kræver at du tilføjer dine logins og passwords. Selvfølgelig skal du fjerne Android malware så hurtigt som muligt.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Android virus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af Android virus
Download
Fjernelse af Android virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
BullGuard Mobile SecurityWebroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Android virus.

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Alternativ Software
SpyHunter
Vi har testet SpyHunter's effektivitet ved fjernelse af Android virus (2015-12-14)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Android virus (2015-12-14)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Android virus (2015-12-14)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook