sværhedsgrad skala:  
  (90/100)

An Garda Siochana virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Stjæle programmer

‘An Garda Siochana’ er den seneste variant af Police virus der foregiver at være sendt af Irlands nationale politi. Ligesom Police vira, der er blevet udgivet tidligere, er denne også dedikeret til en bestemt region (Irland) og arbejder på at få irske brugerne til at tro, at de skal betale en “bøde” for deres illegitime aktiviteter på internettet. Du kan dog være sikker på, at alle disse påstande om, at du har set ulovligt ophavsretligt beskyttet indhold eller spreder malware, vises af én eneste grund – at skræmme dig til at betale »bøden«. Det største problem med “An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ ransomware er, at den helt låser sine ofres computer, så de ikke kan gøre noget ved det. Hvis du også er låst af denne virus, så bliv ved med at læse, for at finde ‘An Garda Síochána’ fjernelsestrin. Bemærk, at der findes flere versioner af An Garda Siochana virus, som spreder sig på internettet.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED An Garda Siochana VIRUS?

Ligesom tidligere udgivede Politi vira, bliver ‘An Garda Siochana “også distribueret af trojanere, der har tendens til at angribe dårligt beskyttede systemer. De kan komme sammen med forskellige freeware, spam e-mails eller falske opdateringer og scannere, der normalt er spredt på internettet. Den er desuden identisk med tidligere medlemmer af sin familie, “An Garda Siochana Ireland’s National Police Service” ransomware låser skrivebordet og viser en enorm advarsel, der beskylder brugeren for at være involveret i ulovlig aktivitet, såsom distribution af ophavsretligt beskyttet indhold, børneporno eller er blot at bruge piratkopierede medier. Du kan være sikker på, at alle disse beskyldninger er intet andet end opfundne ting, der forventes at gøre dig bekymret for din computer. Desuden tilbyder denne advarsel brugeren, at betale en bøde gennem Ukash betalingssystem.

HVORDAN FJERNER JEG An Garda Siochana VIRUS?

Sørg for at ignorere ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ virus og fald ikke for den ved at betale en »bøde« gennem Ukash! Dette vil ikke hjælpe dig med at genoprette adgangen til din låste computer og vil kun føre dig til tab af penge. Så hvis du har fået advarsler fra Ireland’s national Police Service, så følg disse trin til at låse op for din computer og til sidst fjerne An Garda Siochana ransomware.

* Flash drive metoden:

1. Brug en anden maskine til at hente Reimage og opdatér programmet.
2. Læg det ned på et USB-drev eller en simpel cd.
3. Genstart i mellemtiden din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og indsæt USB-drevet i den.
4. Genstart computeren inficeret med An Garda Siochana igen og kør en fuld scanning med Reimage. Du kan også bruge SpyHunterCombo Cleaner.

* Brugere inficeret med An Garda Siochana virus får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, bør du være i stand til at køre et anti-malware program.

* Prøv at nægte Flash at gøre din ransomware stopfunktion efter hensigten. For at gøre dette, deaktivér Flash, ved at gå til Macromedia support og vælg ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at have gjort dette, så kør en fuld systemscanning med et anti-malware program.

* Manuel An Garda Siochana virus fjernelse:

  • Genstart din inficerede pc til ‘fejlsikret tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere Ukash virus (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  • Kør Regedit
  • Søg efter Winlogon indlæg og skriv alle de filer ned, der ikke er explorer.exe eller som er tomme. Erstat dem med explorer.exe.
  • Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen der refererer til filerne.
  • Genstart og kør en fuld systemscanning med opdateret Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller Malwarebytes Malwarebytes.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
An Garda Siochana virus snapshot
An Garda Siochana virus snapshot

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-an-garda-siochana-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog