sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Fjern Amazon virus (Fjernelsesinstruktioner) - Jan 2021 opdatering

Af Jake Doevan - - | Type: Malware

Amazon virus: læs dette for at undgå at blive narret af Amazon bedragere

Amazon virus

Amazon virus er en farlig cyberinfektion, en trojan, som udnytter navnet på den velkendte e-shop for at narre intetanende brugere og gennemføre ondsindet aktivitet på deres computere.

Lad os gøre det klart – Amazon virus er ikke relateret til den legitime Amazon e-shop på nogen måde. Mens du frit kan bruge online-handelsplatformen til at bestille varer, skal du straks fjerne Amazon-malware fra din computer, når du inficeres med denne.

Men for at kunne udføre Amazon virus fjernelsen, bør du først kunne genkende den. Denne artikel vil diskutere typiske karakteristika for malwares opførsel, hjælpe dig med at få øje på dem og påbegynde din redning af systemet i tide.Under artiklen vil du også finde forslag og praktiske instruktioner om de bedste måder at fjerne Amazon-trojans på.

Eksperterne har overvåget denne malware i nogen tid nu, da de første versioner dukkede op på nettet allerede i 2012. Amazon har endda oprettet en supportside, hvor brugere kan rapportere spoofed e-mails eller spam.

Ikke desto mindre udnytter svindlere stadig Amazonas navn og indsamler aktivt personoplysninger, som brugeres logins, adgangskoder og lignende data via falske e-mails.. Desværre er det ikke det eneste formål, denne trojan kan tjene. Vær opmærksom på, at den også kan forsøge at inficere dit system med andre cybertrusler uden din viden og deaktivere dit legitime sikkerhedssoftware.

Billedet viser Amazon virusAmazon Trojan forsøger at komme ind i ofrenes computere ved hjælp af spoofing e-mails, som efterligner Amazons stil. Du kan f.eks. e-maile som vist ovenfor. Mangfoldigheden af Amazon svindelnumre:

Denne virus spredes typisk i form af phishing-e-mails, som meddeler offeret om et emne fra Amazon(dot)com. Du kan blive informeret om dine køb, manglende betalinger, returneringer og lignende problemer.

E-mailen er også indstillet til at oplyse personen om, at han/hun har brug for til at udskrive postetiketten med sporingsnummeret for at få pakken, eller at udskrive fakturaen, som findes i e-mailens vedhæftning. Dette skal du selvfølgelig aldrig gøre, fordi denne vedhæftning kan være en ondsindet fil.

Hvis du indtaster sætninger som “Amazon phishing email 2017” eller “Amazon virus email 2017” i Google-søgning, vil du blive præsenteret med millioner af resultater.

Faktisk kommer svindlere hver dag med nye måder at lokke flere intetanende brugere ind i deres fælder på. Heldigvis kan en simpel viden om de typiske træk ved sådanne virusser hjælpe dig med undgå at blive narret.

Nedenfor giver vi et par eksempler på aktuelle aktive spamkampagner:

Locky svindel: En af spamkampagnerne, der plejede at distribuere Locky ransomware, brugte en falsk e-mail-konto auto-shipping(@)amazon.com, som let narrede tusindvis af intetanende ofre til at åbne den malware-ladede fil. Denne spam-kampagne bruges til at sende e-mail breve med en sådan emnelinje: Your Amazon.com Order Has Dispatched (#random number) [Din Amazon.com-ordre er afsendt (#tilfældigt nummer)].

Auto-confirm[@]amazon-payments-support.co.uk svindel: En af de seneste utrolige strategier, som cyberkriminelle bruger, er at lægge varer til salg til utrolig gode priser. Senest har bedragerier solgt tv’er til næsten halvdelen af deres faste pris på Amazon.

Det er klart at sådanne tilbud tiltrak meget opmærksomhed, hvilket resulterede i et stort antal bedragede ofre efterfølgende. Disse svindlere nægter altid at levere produktet til kundens land og foreslår at sende dem en besked uden for Amazon.

De komponerer legitimt udseende e-mails, der tilsyneladende er fra Amazon. De har endda en e-mail-konto til at sende betalingsinstruktioner til ofrene – auto-confirm[@]amazon-payments-support.co.uk.

Dette er ikke den rigtige Amazon e-mail-adresse, men en falsk kopi af den. Hvis du følger retningslinjerne fra de cyberkriminelle, vil du kun ende med at bruge dine penge på ingenting, så pas på!

Husk, at officielle Amazon-repræsentanter altid råder til at foretage betalinger via Amazon-platformen, fordi du kun denne måde kan forvente at få en refusion, fordi sådanne varer er berettiget til beskyttelse.

Amazon Prime svindel: Dette refererer generelt til enhver form for bedrageri, der er designet til at lokke følsomme oplysninger fra Amazon-kunder og potentielt overtage deres bankkonti. Sekvensen for angrebet er simpel. For det første modtager ofrene en e-mail, der fortæller om problemerne i forbindelse med ordreplaceringen. Offeret bliver derefter bedt om at klikke på et link, der fører til en falsk Amazon login side.

Alle data, der indtastes på dette falske websted, ender i svindlernes hænder og kan bruges til at bryde ind på offerets konto og stjæle essentielle legitimationsoplysninger.

Amazon Prime virus email kan komme fra e-mails som [email protected], derfor kan andre kilder henvise til den som Order Update Amazon.com virus.

Uanset hvordan de bedrageriske e-mails kan se ud og hvad de kan indeholde, skal du huske disse grundlæggende ting, hvis du vil forblive sikker:

  • Hvis du aktivt bruger Amazon Shop, skal du være opmærksom på, om de produkter eller tjenester, der beskrives i de modtagne e-mails, er relateret til din aktivitet på webstedet. Hvis de ikke er det, så er du højst sandsynligt et mål for svindlere.
  • Du bør også kontrollere afsenderens troværdighed, før du åbner nogen af disse e-mails.
  • Undgå at downloade vedhæftede filer, hvis de sendes til dig af afsendere, som du ikke engang ved, hvem er.
  • Scan alle hentede vedhæftede filer med en opdateret anti-spyware for at sikre, at de ikke er inficeret med Amazon virus eller anden malware.

At genkende svindel e-mails

Som vi allerede har nævnt, bygger Amazon virus på vildledende e-mails, når den forsøger at narre sine ofre til at afsløre deres personlige oplysninger.

Nogle af dem underretter om en ordre, der allerede er købt; Andre beder om at gendanne adgangen til kontoen, fordi den angiveligt er rapporteret som glemt eller stjålet.

Ignorér venligst sådanne e-mails, hvis du ser, at de ikke er blevet sendt fra den officielle Amazon-konto.

Hvis du har downloadet den ondsindede vedhæftede fil på din computer eller er blevet narret til at klikke på det ondsindede link, er der en stor fare for, at din maskine nu er inficeret med Amazon virus.

Hvis den holdes inde i systemet, kan den nemt registrere dine tastaturklik og stjæle bankdata eller andre personlige oplysninger. For at undgå identitetstyveri skal du fjerne Amazon-virus så hurtigt som muligt.

Slet Amazon virus og beskyt dine data:

Hvis du mener, at din pc er inficeret med Amazon virus eller lignende malware, skal du scanne din pc med en opdateret anti-spyware og fjerne skadelige filer fra den.

For at sikre, at Amazon virusfjernelsen går glat, anbefaler vi på det kraftigste at bruge velrenommerede programmer som SpyHunter 5Combo Cleaner, ReimageIntego eller Malwarebytes. Hvis du ikke har evnen til at fjerne Amazon automatisk, kan du også slette selve Trojanen. Følg instruktionerne nedenfor, og udfør alle de angivne trin.

I tilfælde af at du er blevet ramt af Amazon svindel og har givet dine personlige oplysninger til en person, der ikke har fået lov til at få dem, foreslår vi at ændre dine bankoplysninger og tage andre forebyggende foranstaltninger for at beskytte dine følsomme oplysninger.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Amazon virus snapshot
Amazon virus snapshotAmazon virus snapshotAmazon virus snapshotAmazon virus snapshotAmazon virus snapshot
Amazon virus snapshot
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-amazon-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Amazon virus