sværhedsgrad skala:  
  (11/100)

Ads.hmn-net.com pop-up ads. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Adware

Ads.hmn-net.com pop-up ads er utroværdige meddelelser, der kan blive vist på din computer ud af ingenting. Mange mennesker tror, ​​at disse meddelelser vises af websteder, der søger at hjælpe dem med at spare penge, eller vise, hvilke opdateringer de mangler. I virkeligheden vises de på din computer, fordi den er påvirket af Ads.hmn-net.com virus. Dette program er normalt kategoriseret som adware eller browser hijacker, fordi det let kan kapre din startside/ standard søgemaskine, og forårsage omdirigerer til forudbestemte hjemmesider. Så selvom det ikke kan skade din computer, kan det iværksætte forskellige problemer. Det er derfor, vi anbefaler at fjerne Ads.hmn-net.com fra systemet.

Hvordan kan Ads.hmn-net.com pop-up ads komme frem på min computer?

Ligesom vi allerede har nævnt, er Ads.hmn-net.com pop-up ads forårsaget af adware, som kan ændre systemindstillinger og derefter begynde at indlede forskellige problemer for dets ofre. I de fleste tilfælde, downloader folk sådanne programmer fra internettet i et bundt med gratis downloads, der typisk er fyldt med adware for indtjening. Hvis du ønsker at forhindre infiltration af dette program, bør du altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, når du henter freeware fra internettet. Desuden anbefales det også at fjerne markeringen i afkrydsningsfelter, der siger, at du accepterer at installere Ads.hmn-net.com adware på din computer. Hvis du er blevet lokket til at downloade dette program, skal du følge en vejledning nedenfor og fjerne det fra din computer.

Hvordan fjerner jeg Ads.hmn-net.com pop-up ads?

Hvis du har bemærket Ads.hmn-net.com pop-up ads, når du browser på internettet, betyder det, at dette program har infiltreret din computer. Det betyder ikke, at din computer er blevet inficeret, men vi anbefaler ikke at beholde dette program på systemet. For fjerne det, skal du følge denne vejledning:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel -> Fjern et Program.
 2. Når du er i Tilføj/Fjern Programmer / Fjern et program, kig da efter nyligt installerede gratis programmer (ValueDealShopper, SaveLots, SafeSaver, DP1815, Video Player, Plus-HD 1.3, BetterSurf, LyricsGet, PassShow, LyricsBuddy-1, AlLyrics, Media Player 1.1, Savings Bull, Feven 1.8, Websteroids, ScorpionSaver, HD-Plus 3.5) og afinstallér dem.
 3. Klik på OK for at gemme ændringerne.

Når du er færdig med dette, nulstil da dine browsere og scan computeren med Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes. For at nulstille browsere, følg da denne guide:

Internet Explorer:

 1. Åbn Internet Explorer, klik på Tandhjulet eller ‘Funktioner’ -> ‘Internetindstillinger’.
 2. Gå her til fanen “Avanceret” og klik på knappen ‘Nulstil’.
 3. Gå til ‘Nulstil indstillinger for Internet Explorer’ -> ‘Slet personlige indstillinger’ og klik på ‘Nulstil’ valgmuligheden.
 4. Klik til sidst på ‘Luk’ og OK for at gemme ændringerne.

Mozilla Firefox:

 1. Åbn Mozilla Firefox, gå til ‘Hjælp’ sektionen -> ‘Tekniske informationer’.
 2. Her skal du vælge ‘Nulstil Firefox’ et par gange, og herefter ‘Afslut’.

Google Chrome:

 1. Klik på Chrome menuknappen, og vælg ‘Værktøjer’ -> ‘Udvidelser’, find ukendte udvidelser, og fjern dem ved at klikke på papirkurven.
 2. Klik nu på ‘Indstillinger’ -> ‘Vis avancerede indstillinger’ -> ‘Nulstil browserindstillinger “, og klik på ‘Nulstil’.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Ads.hmn-net.com pop-up ads acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere Ads.hmn-net.com pop-up ads. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet Plumbytes Anti-Malware's effektivitet ved fjernelse af Ads.hmn-net.com pop-up ads (2014-06-28)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af Ads.hmn-net.com pop-up ads (2014-06-28)
Hitman Pro
Vi har testet Hitman Pro's effektivitet ved fjernelse af Ads.hmn-net.com pop-up ads (2014-06-28)
Malwarebytes
Vi har testet Malwarebytes's effektivitet ved fjernelse af Ads.hmn-net.com pop-up ads (2014-06-28)
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-ads-hmn-net-com-pop-up-ads.html

Fjernelses guides i andre sprog