sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Fjerne A-Secure 2015

Af Lucia Danes - - | Type: Spyware

Hvad er A-Secure 2015?

A-Secure 2015 er et falskt sikkerhed program, der tilhører en kendt familie af rogues, som kaldes Braviax/FakeRean. Det foregiver at være et pålideligt og legitimt sikkerhedsværktøj, og vi må sige, det ser virkelig overbevisende ud. Når det er inde i systemet, kontrollerer angiveligt computeren for infektioner. Det viser, hvordan det kontrollerer hver disk og andre dele af systemet og vender derefter tilbage med sine scanningsresultater. Selvfølgelig er disse resultater falske og du bør aldrig have tillid til dem. Hvis A-Secure 2015 virus netop er begyndt at vise dig advarsler, der rapporterer om snesevis eller endda hundredvis af forskellige vira, bør du aldrig tro på disse meddelelser, da denne rogue forsøger at overbevise dig om, at din computer er i fare for malware, og at du har brug for at købe dens licenserede version. Hvis du ikke ønsker at miste dine penge og overdrage dine følsomme data til cyberkriminelle, bør du aldrig tænke over på at gøre det. Men hvis du allerede er overbevist om, at din computer er inficeret, bør du hellere tjekke den med en pålidelig anti-spyware eller anti-virus. Dette vil hjælpe dig til at se, hvad den reelle virus er. Hvis du allerede har købt A-Secure 2015 licens, skal du være meget forsigtig, for selvom den er stoppet med at vise dig dens falske alarmer, gemmer denne virus sig stadig i din computer. Dette kan let resultere i infiltration fra andre mistænkelige programmer. Derfor skal du ikke vente længere og scanne din computer med Reimage for at fjerne A-Secure 2015 filer og andre ondsindede komponenter.

Hvordan kan A-Secure 2015 inficere min computer?

Hvis du aldrig har haft at gøre med en rogue anti-spyware før, bør du vide, at de er spredt ved hjælp af urimelige metoder og aldrig beder om tilladelse, når de forsøger at komme ind i systemet. Derfor bør du, hvis du vil undgå infiltration fra sådanne programmer, foretrække sikker browsing i første omgang. I de fleste tilfælde er denne rogue distribueret gennem falske alarmer, der kan dukke op enten på ulovlige eller legitime websteder. Disse rapportere om vira og tilbyder at scanne computeren gratis. Ud over det, kan A-Secure 2015 også komme ind i din pc efter at du har klikket på en falsk alarm, der giver dig mulighed for at opdatere din Java, Flash Player, webbrowser eller andre programmer. Vær opmærksom på, at noget sådant som en online scanner overhovedet ikke findes, og at næsten hver eneste alarm, der tilbyder Flash-opdateringer er falsk. Så hvis der er blevet rapporteret til dig om forældet software, mens du surfer på nettet, bør du enten ignorere en sådan meddelelse eller installere opdateringer fra den officielle hjemmeside for den bestemt software. Endelig bør du forsøge at undgå spam, fordi det er en anden velkendt metode til spredning af sådanne skadelige programmer som A-Secure 2015 malware. Hvis du allerede er blevet narret til at installere det, bør du ignorere sådanne og lignende advarsler:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Deudover skal du ignorere A-Secure 2015 scannere og ALDRIG købe dens licens, fordi du kun vil miste dine penge på denne måde. Hvis du allerede har bemærket falske alarmer, bør du ikke spilde din tid og følg vejledningen, der er angivet nedenfor, for at fjerne denne rogue.

Hvordan fjerner jeg A-Secure 2015 virus?

A-Secure 2015 er en rogue anti-spyware, der forsøger at skræmme folk og stjæle deres penge. Det er derfor, du bør gøre brug af nogle foranstaltninger, så snart du opdager dens falske indberetninger på computerens skærm. For at gøre dette skal du vælge en automatisk fjernelsesmulighed, som bare kræver at downloade en velrenommeret anti-spyware, opdatere den og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne A-Secure 2015, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunter 5Combo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! A-Secure 2015 kan forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af disse programmer, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse for at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Vælg Gendan computeren til et tidligere tidspunkt, og klik på Næste.
 3. Vælg dato og det specifikke gendannelsespunkt, som du ønsker, og klik på Næste.
 4. Vent indtil din pc genstarter og klik på OK genoprettelse fuldført vinduet.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering denne.

Hvis du bruger Windows 8, skal du følge disse trin:

 1. Gå til Windows 8 Start skærmen og skriv gendannelsespunkt i Søgesektion.
 2. Klik nu på Indstillinger -> Opret et gendannelsespunkt.
 3. Når du er i fanen Systembeskyttelse, så vælg Systemgendannelse.
 4. Klik på knappen Næste for at se dine gendannelsespunkter og venstreklik på den post, du har brug for.
 5. Vælg nu Scan for de berørte programmer -> Luk -> Næste -> Færdig.
 6. Når din pc genstarter, så hent Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af denne.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, så begynd at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, benyt piletasterne) og derefter trykke på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browser-ikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode til Administratorkontoen (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Kør det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computer:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Indstillinger -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti.
 2. Herefter dukker et nyt vindue op, og du skal klikke på Gæst -> Slå gæstekonto til.
 3. Vent nu til computeren genstarter, og du ser Windows logon-skærmen
 4. Vælg Gæstekonto til at downloade vores anbefalede anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Anti-spyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter at have afsluttet denne procedure, overfør da denne anti-malware til CD/DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du benytte denne tutorial.
 4. Tilsut enheden du brugte til at overføre et anti-spyware program til din inficerede PC og kør det.

5. At Blokere A-Secure 2015 før en scanning:

 1. Lad Windows AntiBreach Module påbegynde sit arbejde og afslutte sin falske system scanning.
 2. Klik på Tillad ubeskyttet og luk advarslen.
 3. Åben File Explorer (klik på Start -> Dokumenter) og indtast %AppData% i adressefeltet. Klik Enter.
 4. Omdøb guard-agas eller en lignende post.
 5. Genstart din maskine og indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe
 6. Hent SpyHunter og fjern ondsindede filer, der hører til A-Secure 2015.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
A-Secure 2015 snapshot
A-Secure 2015 snapshot

Om skaberen

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-a-secure-2015.html

Fjernelses guides i andre sprog